Werkwijzen en kosten

 

Inschrijven via internet

Inschrijven doet u via de digitale NME-gids, u kunt hier klikken om direct naar de catalogus te gaan.
Elke school heeft een eigen inlogcode en wachtwoord. Bent u uw inloggegevens kwijt? Stuur ons een bericht via onze contactpagina, dan sturen wij u de gegevens toe.

Wanneer reserveren?
Materiaalpakketten moet u tijdig reserveren, vaak minimaal een maand van tevoren.

Leskisten kunt u zelf online inroosteren tot één week van tevoren. Sommige leskisten zijn populair: dus hoe eerder u reserveert, hoe meer kans u heeft dat de door u gewenste periode nog vrij is!

Voor de veldlessen en struintochten kunt u ook reserveren en een periode naar keuze opgeven. Eén van onze medewerkers zal u in contact brengen met een gids voor verdere afstemming. Hebt u specifieke wensen neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Wijzigen of annuleren
Gedurende het schooljaar kunt u online uw reserveringen wijzigingen, annuleren of bijplaatsen.

Voor annulering gelden de volgende regels:
•             Leskisten kunt u tot 14 dagen voor uitleendatum wijzigen of annuleren.
•             Materiaalzendingen kunt u tot 4 maanden voor uitlever maand annuleren.
•             Excursies kunt u tot 1 maand voor uw voorkeursperiode annuleren.

Annuleert u later dan genoemde termijnen, dan worden de kosten voor het betreffende item alsnog in rekening gebracht.

Breng- en haalservice
Ook komend schooljaar worden de leskisten en materiaalzendingen bij u op school gebracht en opgehaald. U hoeft hiervoor geen extra kosten te betalen.
Wel vragen wij u om de leskisten op afgesproken moment goed zichtbaar bij de hoofdingang te plaatsen voor de ophaaldienst. U krijgt per uitlening een email over de breng- en ophaalmomenten (onder schooltijd). 

Kosten
De Gemeente Tiel vindt duurzaamheid een belangrijk thema. Daarom subsidieert gemeente Tiel het NME-aanbod aan scholen in Tiel. Het grootste gedeelte van de organisatiekosten en onderhoud van het aanbod wordt hieruit betaald.

Om daarnaast een werkbudget beschikbaar te hebben voor materiaalpakketten, verbruiksmaterialen en nieuwe leskisten, vragen wij van u een bijdrage per activiteit. De kosten per item vindt u in het programmaoverzicht.

Betaling
U ontvangt van ons aan het einde van het schooljaar een rekening voor de bij ons afgenomen producten.  Via de online NME catalogus houdt u overzicht over uw aanvragen.

Meer informatie
Hebt u behoefte aan meer informatie, neem gerust contact met ons op!