Over NME Tiel

NME Tiel is volop in verandering. We ontwikkelen ons naar een platform voor Natuur en Milieu informatie waarbij we een verbindende rol spelen tussen de behoefte van scholen, het gemeentelijk beleid en verschillende partners zoals de GGD, Waterschap Rivierenland , de Avri en de Brede school. Onze voornaamste drijfveer is educatie over natuur en duurzaamheid. Om leerlingen de theorie in de praktijk te laten beleven stimuleren we het inzetten van materialen of het doen van excursies.

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden en resultaten? Download hier het jaarverslag van 2017-2018.

Onze mensen

bestuur + vaste team + vrijwilligers
We zoeken jou!

We zoeken jou!

 

Een enthousiaste duizendpoten voor het verzorgen  van de communicatie, de uitleen van leskisten en het coördineren van allerlei NME activiteiten . Voel je je aangesproken? neem dan snel contact met ons op!

Enthousiaste vrijwilligers…

Enthousiaste vrijwilligers…

… die allerlei taken op zich nemen. Uiteraard zijn nieuwe vrijwilligers altijd van harte welkom. Heb jij veel tijd over? Of alleen maar een paar uurtjes door de week? Er is ongetwijfeld een klus dat hier op je wacht, neem snel contact op!
Gerrit Jan de Weerd

Gerrit Jan de Weerd

Een actieve bestuurslid : Hij is verantwoordelijk voor het algemeen beleid binnen de Stichting Duurzaam Rivierenland. Hij houdt zich bezig met diverse samenwerkingsprojecten binnen de gemeente Tiel. Tevens is hij het aanspreekpunt voor duurzame burgerinitiatieven.

Privacy verklaring NME Tiel

Persoonsgegevens worden door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Daarbij houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving.
In de privacyverklaring leggen we uit hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens: welke we verzamelen en waarvoor we ze gebruiken. We vinden het belangrijk dat jij hier goed van op de hoogte bent en raden we je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen. Wil je meer weten neem dan contact met ons op.

Privacy verklaring downloaden